Formule 1-documentaire 1: Life on the Limit eenmalig te zien bij Pathé

Pathe-logo-188-120-__186xWoensdag 21 mei om 21.00 uur is de documentaire ’1: Life on the Limit’ eenmalig te zien in zeven Pathé theaters in Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Zaandam (trailer: klik hier). De première was 14 mei in Pathé Schouwburgplein in aanwezigheid van BN’ers en Formule 1-helden. Tickets zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen (bron: persbericht).

’1: Life on the Limit’ is een weergaloze documentaire over de wereld van de Formule 1, de autosport die miljoenen fans al decennia in hun greep houdt. Van het prille begin, toen roekeloze coureurs in overhemd instapten en hun vriendinnen de stopwatch hanteerden, tot de introductie van brandbestendige pakken en miljoenencontracten. Vele Formule 1-helden van toen en nu komen voorbij zoals Lewis Hamilton, Jenson Button, Alain Prost, Sebastian Vettel, Michael Schumacher, Niki Lauda, Sir Jackie Stewart, Jacky Ickx, Sid Watkins, Emerson Fittipaldi, Bernie Ecclestone, Mario Andretti en Ayrton Senna. Dit filmische eerbetoon aan deze topsport is van de hand van de makers van de Oscar® winnende documentaires Undefeated en The Cove.

Lees ook:RTL GP Masters of Formula op Circuit Zandvoort
Lees ook:Stones docu ‘Olé, Olé, Olé!’ 13 oktober bij Pathé in Arnhem, Ede en Nijmegen
Lees ook:The Rolling Stones en Bublé bij Pathé
Lees ook:Poulewedstrijden Oranje bij veertien bioscopen van Pathé in HD
Lees ook:‘Fabergé – A Life of its Own’ op 20 juli bij Pathé Tuschinski en Pathé Buitenhof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>