Voetbalkampen en Braziliaanse voetbalweek voor kinderen tijdens meivakantie

download (1)Tijdens de meivakantie hadden jeugdtrainers van Real Madrid naar Nederland zullen komen voor een officiële REAL Voetbalweek, maar vanwege te weinig inschrijvingen gaat dat evenement niet door. In plaats daarvan komt de Braziliaanse Voetbalweek voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar bij Amstelveen Heemraad, S.V. Zandvoort en ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Die kost minder en kan de kinderen alvast in de stemming brengen voor het naderende WK voetbal in Brazilië. Per dag inschrijven is mogelijk; iedere dag heeft een ander thema. Van maandag 28 april tot en met vrijdag 2 mei kunnen kinderen vijf dagen trainen op de Braziliaanse manier. Elke dag begint om 09.00 uur (kinderen kunnen om 08.30 uur naar binnen) en eindigt om 16.30 uur. Voetballertjes kunnen ook op andere plekken terecht: in de meivakantie organiseert ADO Den Haag een voetbaltweedaagse (28-29/4), NEC Nijmegen een voetbalvijfdaagse (28/2-2/5) en De Graafschap Doetinchem een voetbaldriedaagse (30/4/2/5).

Lees ook:Lentetuin Breezand: grootste overdekte bloembollenshow van Nederland
Lees ook:Ralf opent Walibi World met recordpoging Smoove
Lees ook:Prinses Máxima opent Brazil Festival Amsterdam
Lees ook:Drentse Fiets4daagse
Lees ook:Social Media Week 2015 in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>