WK Superbike 2014 op TT-Circuit Assen

imagesCA1GTJR1Vrijdag 25 tot en met zondag 27 april is het TT circuit van Assen het domein van de 23e editie van de WK Superbike (2016: klik hier): na de TT eind juni de tweede grote jaarlijkse motorsportwedstrijd. Donderdagmiddag is er een Open Paddock, waarbij de WK-renners worden voorgesteld. Vrijdag zijn 950 leerlingen van basisscholen in Assen te gast. Vrijdag en zaterdag zijn trainingen en kwalificatierondes, de wedstrijddag is op zondag.

Het programma voor zondag is bomvol, met de World Superbike races om 10.30 en 13.10 uur, de World Supersport race om 11.40 uur en de Superstock 1000 race aan het eind van de middag. De Superstock 600 wordt al op zaterdag aan het eind van de middag verreden. Vrijdag, zaterdag en zondag begint de dag om 08.00 uur met een Racing Track System Test. Het publiek mag de wedstrijden op alle tribunes volgen. Met een speciale toeslag is ook het rennerskwartier te bezoeken en een Pitwalk te maken. Jongeren tot en met 15 jaar hebben alle dagen gratis toegang, ook tot de Paddock. Het World Championship Superbike bestaat sinds 1988 en sinds 1992 doet het WK jaarlijks ook Assen aan.

Lees ook:WK Superbike 2016 op TT-Circuit Assen
Lees ook:WK Superbike Assen: motorsport op topniveau
Lees ook:WK Superbike Assen
Lees ook:Landelijke Motordagen TT Circuit Assen
Lees ook:WK Superbike 2012 op TT Circuit Assen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>