HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI

Woensdag 6 tot en met zondag 10 maart 2013 is de RAI het domein van de HISWA Amsterdam Boat Show, de jaarlijkse opening van het vaarseizoen aan het begin van de lente (2014: klik hier). De grootste bootshow van de Benelux biedt honderden kleinere en middelgrote boten, accessoires, aanbiedingen en een programma vol activiteiten voor jong en oud. De HISWA telt verschillende paviljoens: de Powerboatzone, de Jachthavenstraat, het Nieuwe Productenplein, het Onderhoudspaviljoen, het Electrisch Varen Paviljoen en het Vaarscholenpaviljoen. Op het Demoplein leren booteigenaren alles over onderhoud. Nieuw is de Watersportpromenade met tientallen winkels en dagelijks modeshows en productpresentaties op de catwalk.

Ook nieuw is de Fun Sportzone, met een 50 meter bassin en fun sports als Stand Up Padding, windsurfen en kitesurfen. Op 6 maart kan iedereen hier om 11.00 uur meedoen aan de openingsduik. Ook het Sportboten Paviljoen is er voor het eerst. Daarnaast is een klein aantal grotere boten te zien op de Nautique Hollands Glorie tentoonstelling. Verder zijn er allerlei activiteiten, clinics, workshops en wedstrijden en biedt het Zeiltheater een avontuurlijk programma. In aanloop naar het WK roeien volgend jaar in Amsterdam kan iedereen het opnemen tegen Nederlands roeitoppers in de WK Roeien Roadshow. De HISWA werd in 1932 door een aantal bootbouwers en handelaren opgericht als brancheorganisatie voor watersportbedrijven. In 1933 organiseerden zij de eerste tentoonstelling. De eerste week van september vindt ieder jaar ‘HISWA te Water’ plaats en is verhuisd van IJmuiden naar Amsterdam.

Lees ook:Woensdag 16 maart: start HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI
Lees ook:HISWA 2012 in de RAI
Lees ook:HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI
Lees ook:HISWA 2011 in de RAI
Lees ook:HISWA 2010 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>