Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen Zwolle

Zaterdag 19 januari 2013 biedt de IJsselhallen in Zwolle onderdak aan indoor tractor pulling: voluit de jaarlijkse Salland Olie Indoor Tractor Pulling, dit jaar voor de 30e keer (2014: klik hier). Ieder jaar komen duizenden toeschouwers uit binnen –en buitenland om zich eraan te vergapen hoe krachtpatsers met hun gevaartes tekeer gaan. Tractoren zijn uitgerust met turbinemotoren uit bijvoorbeeld treinen, helikopters en bommenwerpers uit de Tweede Wereldoorlog. Machines tot 8.000 PK komen in de IJsselhallen aan de start op de langste indoor tractorpulling baan van Europa.

De tribunes staan pal naast de baan opgesteld, zodat het publiek maar een paar meter van de kolossen verwijderd is. Feestmuziek en sfeerverlichting maken het feestje compleet. Jannes geeft een miniconcert en maakt het 30-jarige jubileum extra feestelijk. Het deelnemersveld bestaat uit een mix van de beste Nederlandse tractoren, aangevuld met buitenlandse toppers. Salland Olie is voor de negende keer hoofdsponsor van het evenement. De sessies beginnen om 11.00 en om 18.00 uur.

Lees ook:Salland Olie Indoor Tractor Pulling Zwolle
Lees ook:Indoor Tractor Pulling 2011 Zwolle
Lees ook:Tractor Pulling in IJsselhallen Zwolle
Lees ook:Tractor Pulling in Zwolle
Lees ook:Indoor Tractor Pulling in IJsselhallen Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>