Amsterdam Golf Show 2012 in de RAI

Vrijdag 12 tot en met zondag 18 maart 2012 is Parkhal van de RAI het domein van de 6e editie van de Amsterdam GolfShow: een ‘sportief dagje uit voor iedereen met alles wat golf te bieden heeft’, meldt de website.

Naast stands met alles op golfgebied is ook dit jaar veel te zien in de Parkhal, zoals de Trickshow van Mark Reynolds, de nieuwste golfmode tijdens de Fashion Show en masterclasses met topspelers en coaches. Bezoekers kunne zelf een balletje slaan van de 25 meter lange put of een hole-in-one over het water proberen te slaan. Er zijn verschillende prijzen te winnen. Daarnaast zijn er verschillende simulatoren, chip- en putting greens en voor de kinderen de Kids Course. Op Sports Plaza komen alle onderdelen van de golfsport aan bod. De deuren zijn alle dagen open van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Amsterdam GOLF Show 2011
Lees ook:Nationale Open Golfdag
Lees ook:Open Golfdagen 2012
Lees ook:Top Golf Beurs Houten
Lees ook:Davis Cup toptennis op Westergasterrein Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Amsterdam Golf Show 2012 in de RAI

  1. Birdie

    ..het golfseizoen werd in de RAI wederom officieel geopend; de Amsterdam Golf Show was voor de 6e keer een succes!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>