Indoor Supercross Hardenberg


Vrijdag 25 tot en met zondag 27 november 2011 is de Evenementenhal van Hardenberg (tussen Zwolle en Emmen) het domein van de Indoor Supercross: ‘een festival met een unieke mix van motorbeurs, stuntshows, muziek en supercross’, belooft de aankondiging. Samen met Venray (8-11 december) vormt de motorcross de competitie ‘Dutch SX Championship fuelled by Monster Energy’. Rijders van alle klassen en leeftijden komen aan de start.

De zondag van Hardenberg en de zondag van Venray tellen mee voor het kampioenschap. Net als voorgaande jaren is er op zaterdag een Crazy Night met een spectaculair programma. Naast de crosswedstrijden is er een motorbeurs in de Evenementenhal. Veel fabrikanten tonen hier hun materiaal aan het publiek, waaronder de nieuwste modellen voor 2012. Naast motoren biedt de beurs veel op het gebied van kleding, motoronderdelen en andere accessoires.

Lees ook:PAARD 2012 in Hardenberg
Lees ook:Supercross Goes 2012
Lees ook:Paard 2013 in Hardenberg
Lees ook:Bierpop 2016 met eerste indoor festivalcamping van Nederland
Lees ook:Festijn met LEGO® stenen in Evenementenhal Hardenberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>