Breed aanbod op Bootoutlet Leeuwarden

Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2011 vindt voor de tweede keer in het WTC Expo Leeuwarden Bootoutlet plaats, een beurs waar zowel bedrijven als particulieren hun gebruikte boten kunnen aanbieden. Met 125 gebruikte boten is het aanbod ten opzichte van vorig jaar met en kwart gegroeid. Naast veel boten zijn er ook marktkramen met watersportaccessoires (bron: persbericht).

 

Onder het brede aanbod boten zijn een aantal bijzondere boten, zoals een Trimaran, Bakdekker en een gerestaureerde Riva uit 1968. Verder bestaat het aanbod uit sportboten, zeilboten, sloepen, vletten en motorjachten. Uitgevoerd in hout, polyester, aluminium en staal, voorzien van buitenboordmotor dan wel inboard motorisering. Al deze boten worden tegen zeer scherpe prijzen aangeboden. Eén van de deelnemers is X-kote. Zij werken met een gepatenteerde formule waarmee verweerde boten door middel van het aanbrengen van een speciale blanke lak er weer als nieuw uit zien. Dit zal tijdens de beurs doorlopend gedemonstreerd worden.

 

De organisatie van de beurs is in handen van het WTC Expo Leeuwarden in samenwerking met YachtFocus en ANWB Watersport. De beurs Bootoutlet onderscheidt zich van andere gebruikte botenbeurzen door scherpe bootprijzen, lage deelnametarieven en het feit dat de beurs overdekt is. De deuren staan open zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur, zondag tot van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang kost drie euro.  

Lees ook:Boot Holland 2010 in Leeuwarden
Lees ook:HISWA Gebruikte Botenbeurs in Bataviahaven
Lees ook:Boot Holland in WTC Leeuwarden
Lees ook:Lentebeurs Vrouw! in Leeuwarden
Lees ook:Boot Holland in WTC Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>