Zesdaagse van Amsterdam 2011

De Zesdaagse van Amsterdam ‘staat al jaren synoniem voor top baanwielrennen in het Amsterdamse Velodrome’, meldt de website van het evenement (2012: klik hier), dat maandag 17 tot en met zaterdag 22 oktober 2011 (tijdens de herfstvakantie) in het Velodrome in Amsterdam plaatsvindt. Net als vorige edities verschijnen alle baanvedetten aan de start van deze 11e editie. Speciaal dit jaar is het afscheid van publiekslieveling Danny Stam: op de slotdag 22 oktober start de Noord-Hollander de laatste avond in ‘zijn thuiswedstrijd’.

De Velodrome gaat iedere avond open om 17.30 uur; het programma duurt tot circa 24.00 uur. Tickets: zie website. De Velodrome in Amsterdam-Sloten is samen met de wielerbanen in Alkmaar en Apeldoorn de enige overdekte accommodatie voor het baanwielrennen in Nederland.

Lees ook:Zesdaagse van Amsterdam – baanwielrennen
Lees ook:Baanwielrennen – Zesdaagse van Amsterdam 2012
Lees ook:Zesdaagse van Amsterdam 2014
Lees ook:De 6daagse van Amsterdam
Lees ook:Openlucht Filmfestival Apeldoorn 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>