Groet uit Schoorl 2011

Op zondag 13 februari 2011 vindt de 34e editie plaats van de hardloopwedstrijd Groet uit Schoorl (2013: klik hier). Ieder jaar komt er  op de tweede zondag van februari een grote stroom lopers naar Schoorl. De voorinschrijving is gesloten; sinds 2006 is na-inschrijving niet meer mogelijk. Het succes is voor een groot te deel te danken aan een afwisselend parcours door bos en duin, polders en oude dorpskernen.

 

Vorig jaar was de regio regelmatig in het nieuws vanwege duinbranden. De organisatie wil haar steentje bijdragen, door 3,50 per verkocht Asics Runningshirt aan Straatsbosbeheer te doneren. De start is op de Heereweg (per afstand op een ander punt op deze weg), de finish een stuk verderop op de Heereweg. De Asics 30 km start om 11.00 uur bij nummer 103, net als de halve marathon (Asics 21 km). De internationale 10 km kent een sterk deelnemersveld met veel toppers uit Nederland en België en start om 14.30 uur. De Kids Run begint vanaf 10.20 uur in twee tot drie groepen, vanwege het grote aantal deelnemers. De kinderen starten en eindigen bij de Blinkerd. Voorafgaand aan de groet uit Schoorl organiseren de plaatselijke kerken zaterdagavond voor de derde keer een marathon kerkdienst.

Lees ook:Groet Uit Schoorl Run
Lees ook:Groet uit Schoorl Run 2015
Lees ook:Groet uit Schoorl Run 2017 – zondag 12 februari
Lees ook:Groet uit Schoorl Run 2014
Lees ook:Groet uit Schoorl 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>