Open Mind – publiekdag psychiatrie in de RAI

Het Auditorium van de Amsterdamse RAI biedt zaterdag 11 december 2010 plaats aan Open Mind, de jaarlijkse publieksdag van de Psychische Gezondheid. Het programma bevat 24 minisymposia met lezingen, presentaties, discussies, workshops en film, theater en een informatiemarkt. Doel is om het taboe op psychische problemen te doorbreken, door ‘open minded’ over psychische problemen te zijn.

 

De organisatie wil met deze dag het publiek informeren over actuele thema’s in de psychiatrie, maar ook over de laatste stand van zaken rond het voorkomen, behandelen en leren omgaan met psychische ziekten. Iedereen is welkom: iedereen die vanuit ervaring, werk of op een andere manier is geïnteresseerd in psychische gezondheid en psychiatrische ziekten. De organisatie is in handen van het Fonds Psychische Gezondheid, Landelijk Platform GGZ, de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie en ZonMw. De deuren zijn geopend van 9.00 tot 16.00 uur; toegang: zie website.

Lees ook:Abseilen van de Euromast als lancering platform Overjekop
Lees ook:Nationale Open Golfdag 2010
Lees ook:Open Golfdagen 2012
Lees ook:Nationale Gezondheidsbeurs 2015 in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Week van het Geld 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>