Leontien Ladies Ride in Den Bosch

Zondag 19 september 2010 vindt in ’s-Hertogenbosch de Leontien Ladies Ride plaats: een fietstoertocht voor vrouwen van alle leeftijden. Het is een dagje uit voor dames, geen wedstrijd, geen goede doelentocht en te verrijden op iedere denkbare fiets. De meervoudig Olympisch en Wereldkampioen wilde na het beëindigen van haar sportcarrière in 2005 mensen aan het bewegen krijgen, vooral vrouwen. Komende zondag staat de 6e editie op het programma.

 

Zevenduizend deelneemsters verschijnen aan de start. De tocht gaat vanuit Den Bosch naar Boekel, de plaats waar Leontien werd geboren en opgroeide. De Ladies Ride kent twee afstanden: 69 en 39 kilometer. Start en finish zijn op de Hekellaan, nabij de tot activiteitenplein ‘Expo Area’ omgedoopte Parade. Eerder werd al gereden in Amsterdam (2 mei), Zwolle (30 mei) en Rotterdam (20 juni). De tocht in Den Bosch start om 10.30 uur; er wordt is blokken gestart. Inschrijven kan nog telefonisch via 0182-630380.

Lees ook:Delta Ride for the Roses 2012
Lees ook:Zondag 17 april: 51e Ronde van Gelderland
Lees ook:Ladiesrun Rotterdam 2014
Lees ook:De 30 van Almere 2011
Lees ook:Marikenloop, grootste ladiesrun van het land

1 Reacties // Reageer

One thought on “Leontien Ladies Ride in Den Bosch

  1. Den Bosch

    Het was weer een geweldige dag! Iedereen bedankt voor de gezelligheid! Pieter

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>