Baronie van Breda Classic

IMG_20161019_141246Zondag 19 september 2010 vindt de tweede editie plaats van de Baronie van Breda Classic, de succesvolle opvolger van de in wielerkringen alom bekende ‘Omloop van de Baronie’. Het is een vrije wielerwedstrijd voor elite en beloften over een route van 182 kilometer, met start en finish bij het Rat Verleghstadion van voetbalclub NAC.

 

De wedstrijd begint om 13.00 uur, maar de officiële start is gepland na 2,5 kilometer op de Parallelweg van de Backer en Ruebweg. De finish wordt rond 17.10 uur verwacht. Voorafgaand aan de klassieker vindt de toertocht plaats, genoemd naar de Bredase oud-profwielrenner Johan van der Velde: de Johan van der Velde-Medifit Classic’, met twee routes, over 105 en 60 kilometer. Hij lost om 8.00 uur het eerste startschot en ook om 9.00 en 10.00 uur. Start en finish zijn bij sportcentrum Medifit Breda aan de Zoete Inval, in de buurt van het NAC stadion. Inschrijven kan zondag vanaf 77.30 uur bij Medifit. Breda staat dit weekend in het teken van de Mobiliteitsweek. Zo vaart tijdens Breda Barst een boot van de Haven naar het park, een fietstaxi naar de verlichte sloepenparade op zaterdag en bij de Breda Baronie Classic op zondag.

Lees ook:Gerrie Kneteman Classic 2010
Lees ook:Gerrie Knetemann Classic 2011
Lees ook:De 30 van Almere 2011
Lees ook:Gerrie Knetemann Classic 2012
Lees ook:Gerrie Kneteman Classic – zondag 11 september

1 Reacties // Reageer

One thought on “Baronie van Breda Classic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>