35e Fiets4daagse De Peel

IMG_20160604_173820Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 juli 2010 vindt de 35e Fiets4Daagse De Peel plaats. Vier dagen lang fietsen door de Peel, het grote natuurgebied op de grens van Noord-Brabant en Limburg, met startplaatsen in Deurne, Meijel, Stiphout en Weert. Net als bij de Drentse Fiets4Daagse kunnen deelnemers per dag kiezen uit meerdere startplaatsen en meerdere afstanden (30, 45 of 60 km).

 

Het is niet verplicht de volle vier dagen mee te doen: met een dagkaart is het ook mogelijk om per dag deel te nemen. Inschrijven kan nog altijd op de dag zelf op één van de vier startlocaties. In Deurne (ten oosten van Helmond) is de start en finish bij het gemeentehuis op de markt in het centrum. In Meijel (tussen Weert en Venlo, net over de grens van Limburg) is zalencentrum D’n Binger aan het Alexanderplein in het centrum het begin –en eindpunt. In Stiphout (gemeente Helmond) is start en finish bij sportpark Molenven. In het Limburgse Weert is begin –en eindpunt te vinden bij sportpark Wilhelmina ’08 aan de Drakensteyn 8. Deelnemers voor de 30 kilometer kunnen iedere dag starten tussen 10.00 en 13.00 uur, voor de 45 en 60 kilometer tussen 09.00 en 13.00 uur. Vrijdag 30 juli wordt het evenement op de vier locaties afgesloten met gezellige nevenactiviteiten.

Lees ook:Goudse Nationale Singelloop
Lees ook:Profronde Stiphout 2012
Lees ook:Gele truidrager Nibali bij Bavaria Profronde Stiphout
Lees ook:Juli: tijd voor fietsvierdaagsen
Lees ook:Froome rijdt Profronde Stiphout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>