Pinksterraces Zandvoort 2010

Tijdens het pinksterweekend staat Circuit Park Zandvoort in het teken van  de Profile Tyrecenter Pinksterraces (2013: klik hier). Op zaterdag 22 en maandag 24 mei 2010 komen alle raceklassen uit het Dutch Power Pack in actie. Met als extraatje: de Viscon Legends Cars Cup en de Volkwagen Racing Cup. Na het succes van vorig jaar staan ook de NL Drift Series weer op het programma. De kwalificaties op zaterdag beginnen om 9.00 uur; vanaf 12.30 staan zes wedstrijden gepland. Op Pinkstermaandag begint het programma om 9.00 uur; de laatste race start rond 18.00 uur.

 

Voor de kids is er een Junior Paddock met allerlei attracties, ook voor de allerjongsten. Op pinksterzondag 23 mei verzamelen honderden klassiekers zich op Circuit Park Zandvoort voor Classic Car Morning om een aantal ronden over het duinencircuit te toeren: gratis toegankelijk voor bezoekers. Op pinkstermaandag wordt om 11.00 uur de expositie Race Tegen de Klok op Circuit Park geopend: het startschot voor de campagne Race Tegen de Klok. ‘The Malaria No More Change’ richt zich op bewustwording van kinderen van 9 tot en met 12 jaar over malaria. Er komen drie expositietenten, waarin van alles te zien en te beleven valt. Zo kunnen kinderen virtueel door Afrika racen, onderweg tanken en klamboes uitdelen. Maar ze moeten vooral hard rijden, want iedere 30 seconden sterft een kind aan malaria: het is een race tegen de klok. Basisscholen kunnen er op vrijdag naartoe. Vaak wordt op die dag door de teams getraind die dat weekend racen: leerlingen kunnen dan een rondleiding over het circuit krijgen van een echte coureur.

Lees ook:Pinksterraces Zandvoort
Lees ook:Pinksterraces in Zandvoort, Venray en Oss
Lees ook:Pinksterraces en rally’s: Zandvoort, Venray, Stadskanaal, Tubbergen en Apeldoorn
Lees ook:Pinksterraces Zandvoort 2012
Lees ook:Pinksterraces Zandvoort, Oss, Venray, Tubbergen en diverse pinksterrally’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>