Top Gear live show in Amsterdam RAI

Donderdag 21 tot en met zondag 24 januari 2010 vindt in de Amsterdamse RAI de Top Gear live show plaats (2013: klik hier): een spectaculaire stuntshow, die tot nu toe jaar meer dan 310.000 autofans op vier continenten trok en nu voor het eerst in Nederland te zien is. De 2010 World Tour biedt een show waarin Top Gear iconen Jeremy Clarkson en Richard Hammond met een parade aan auto’s de hoofdrol spelen. De aftrap is donderdag om 20.30 uur met de Top Gear Vietnam Special.

Het illustere duo wordt vergezeld door The Infamous Stig, die via en geluid –en kliksysteem het Top Gear team van internationale stuntrijders aanvoert en zo het ultieme precisierijden demonstreert. De life stuntshow zit boordevol special effects, het handelsmerk van de show, ‘smashes en crashes’, aangepaste auto’s en adembenemende stunts. AutoRAI is partner van de Top Gear live show. De volgende AutoRAI vindt plaats in april 2011.

Lees ook:Vrijdag en zaterdag Top Gear Live in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:AutoRAI 2009 gaat gewoon door
Lees ook:AutoRai 2013 gaat niet door
Lees ook:Racing Expo Leeuwarden
Lees ook:Breda Live 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>