Nationale Sportweek 2009

Zaterdagmiddag 18 april 2009 openden Marco Borsato en Erica Terpstra op het Vrijthof in Maastricht de Nationale Sportweek (editie 2013: klik hier). Overal in het land zijn de hele week sportactiviteiten te bezoeken: toernooien, demonstraties en sportverenigingen -en clubs openen hun deuren. Tijdens deze zesde editie zijn zeven locaties uitgekozen, die een groot sportplein ingericht met podiumprogramma, de Nationale Doe!Test en allerlei sportactiviteiten: iedere dag met een ander thema.

Zaterdag 18 april is Maastricht het domein van de fietssport: de dag erop het startpunt van de Amstel Gold Race. Zondag is Arnhem het middelpunt van de vechtsport. Maandag is Amsterdam gastgemeente van ‘Je leven lang sportief’. Dinsdag is het Westlandse Naaldwijk de locatie van de ‘Dag van sport op groen’. Woensdag biedt Breda de ‘Dag van de sport & ontwikkeling’. Donderdag is de ‘Dag van de bedrijfssport’ in Zeist. Tot slot is Dordrecht donderdag 24 april het domein van de jongerensport.

Lees ook:Nationale Sportweek: sporten dicht bij huis
Lees ook:Nationale Sportweek 2014
Lees ook:Nationale Sportweek 2015
Lees ook:Nationale Sport Week 2010
Lees ook:Nationale Sportweek 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>