Rotterdam Ladiesrun

Rotterdam, dé marathonstad van Nederland, is zondag 22 juni 2008  het domein van de hardloop vrouwen: dan vindt de 2e Adidas Ladiesrun plaats, een hardloop evenement over drie afstanden, uitsluitend voor vrouwen (2014: klik hier). Sporten, winkelen en gezelligheid zijn volgens de organisatie ‘in één evenement met elkaar gecombineerd tot een uniek lifestyle-evenement’. De inschrijving is gesloten, maar na-inschrijving kan nog op zondag bij het wedstrijdsecretariaat.

 

Om 12 uur start de Ladiesrun over 3 km, om 12.30 uur die over 6,5 km en om 13.30 uur de run over 10 km. Een half uur voor iedere start is er een warming-up. Het parcours loopt van de Erasmusbrug, via de Kop van Zuid, de Willemsbrug en de Maasboulevard naar de Boompjes. De run over 3 km is één ronde, 6,5 km zijn er twee en 10 km drie. Bedrijventeams kunnen bij iedere afstand meedoen, maar: uitsluitend vrouwen. Ladiesrun heeft voor dit jaar Pink Ribbon als goede doel uitgekozen, de stichting die strijd tegen borstkanker.

 

 

Lees ook:Adidas Ladiesrun Rotterdam 2009
Lees ook:Adidas Ladiesrun Rotterdam 2011
Lees ook:Tour de France 2010 begint met rondje Rotterdam
Lees ook:Zondag 17 mei: ladiesrun Marikenloop in Nijmegen
Lees ook:Marikenloop, grootste ladiesrun van het land

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>