Gehandicapten Midden Zeeland dag eropuit

Ieder jaar organiseert de Gehandicaptenrit Zuid-Beveland de ‘Delta Truckroll Midden Zeeland’: een rondrit door Zuid-Beveland met zo’n 200 vrachtwagens, voor mensen met een geestelijke en/of een lichamelijke handicap. Zaterdag 3 mei rijden de vrachtwagens in een tweetal konvooien vanaf de Zeelandhallen in Goes. De entree is gratis. Het eerste konvooi vertrekt om 10.30 uur; de tweede om ongeveer elf uur. De terugkomst van beide konvooien staat gepland tussen 12.30 en 13.00 uur.

Na terugkomst is een middagprogramma in de Zeelandhallen met muziek, springkussens en een grote verloting. De dag eindigt rond 16.00 uur. Iedereen die deze dag wil bijwonen, is van harte welkom. Alle mensen die willen deelnemen aan de rit, dus ook thuiswonenden die niet via een stichting of instelling benaderd worden, kunnen zich nog aanmelden: 0113-562701 of [email protected] of de site.

Lees ook:Museumplein wordt Oranjeplein tijdens inhuldiging
Lees ook:Zaterdag 2 juli: 18e Nijkerks Straatfestival
Lees ook:Adidas Ladiesrun Rotterdam 2009
Lees ook:Jenever Festival 2013 in Amsterdam
Lees ook:Verkeersinfarct rond Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>