Hengelsportbeurs in Groningen

IMG_20160520_145526Martini Plaza in Groningen is zaterdag 23 en 24 februari 2008 het domein van de sportvissers. Dan vindt de zevende  Noord Nederlandse Hengelsportbeurs plaats. Op de beurs zijn de belangrijkste disciplines van het sportvissen te vinden. Tientallen stands tonen het beste en meest actuele op het gebied van zeevissen, witvissen, roofvissen, karpervissen en vliegvissen. Alles wat nodig is om te vissen, is op de beurs te vinden: niet alleen visgerei, maar ook zaken als boten en (buitenboord) motoren.

Naast allerlei materiaal, boten en bootmateriaal is er ook veel aandacht voor voorlichting over bijvoorbeeld vergunningen, visstekken en visreizen. Er worden ook demonstraties, lezingen en workshops gegeven. Bezoekers van vorige edities vonden ‘de afwisseling van gezelligheid, lezingen, koopjes, eten, drinken en voorlichting de ideale start van een nieuw visseizoen.’ Het aantal bezoekers groeit ieder jaar. De beurs is geopend op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Entree kost € 6,50 aan de kassa, of online voor € 5,=.  

 

Lees ook:Visma: hengelsportbeurs in de Ahoy
Lees ook:Visma 2010 in de Ahoy
Lees ook:Hengelsport -en visbotenbeurs in Veemarkthallen Utrecht
Lees ook:Tuin & Sfeer Beurs in Martiniplaza Gronongen
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs in de Broodfabriek Rijswijk

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hengelsportbeurs in Groningen

  1. Pingback: Hiswa in de RAI | Eropuit

  2. Pingback: Visma: hengelsportbeurs in de Ahoy | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>