Zwolle International: paardensport

Van donderdag 7 tot en met zaterdag 16 februari 2008 zijn de IJsselhallen in Zwolle het domein van paarden en hun liefhebbers: hengsten, fokkerij en paardensport. Zwolle International vindt hier voor de 14e keer plaats. Al jaren staat het evenement garant voor hengstensport op het hoogste niveau in de disciplines dressuur en springen. Het oorspronkelijke concept is uitgebreid met een internationaal dressuur –en springconcours voor ponyruiters, junioren en young riders. Ruim 200 topruiters tot 21 jaar uit alle landen van Europa doen mee.

Daarnaast zijn er finales van breedtesportruiters als nieuw element te zien. Van donderdag 7 tot en met zondag 10 februari vinden de dressuurevenementen plaats; wedstrijden, shows, dressuur op pony”s, voor jongeren en presentaties van de nieuwe jaargang dressuur hengsten. Programma zie website. Maandag 11 tot en met zaterdag 16 februari zijn de dagen die in het teken van de springruiterij staan: springwedstrijden in tal van categorieën, springshows en veilingen. Op woensdag 13 februari vindt vanaf 19.00 uur de ‘Mooiste Tuigpaarden Avond van het Jaar’ plaats. Wie die avond op klompen komt, krijgt 50 % korting. Entreeprijzen zie website.

 

Lees ook:Zwolle Internationaal – paardensport
Lees ook:Zwolle International: paardensport in de IJsselhallen
Lees ook:Hippisch Hengelo 2011
Lees ook:EK Dressuur in Rotterdam
Lees ook:Paardenfestijn Zwolle International

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>