Poppenhuizen en miniaturen Arnhem

posterDit weekend waant Arnhem zich even de Poppenhuisstad van Nederland: van vrijdag 28 tot en met zondag 30 maart vindt in de Rijnhal de beurs 'Arnhem Poppenhuisstad' plaats: de Internationale Poppenhuizen & Miniaturen Tentoonstelling. Het is de grootste poppenhuizen –en miniaturen beurs van Europa met meer dan 200 deelnemers uit Nederland, Europa en Amerika. Vakminiaturisten verkopen er hun zelfgemaakte huizen, meubels en miniaturen;  winkeliers staan er met eigen collecties. Daarnaast komen er workshops en demonstraties.

PoppenhuisDe beurs is vrijdag voor een beperkt aantal toeschouwers geopend van 17.00 tot 21.00 uur; toegangskaarten voor deze avond kosten € 14,= (die kaartjes zijn ook geldig op zaterdag en zondag; voor vrijdag zijn geen  aparte toegangskaarten te koop). Zaterdag is de beurs voor het publiek geopend van 10.30 tot 17.30 uur en zondag van 10.30 tot 16.30 uur. De toegang kost € 8,50 (kaarten verkrijgbaar aan de kassa). Kinderen tot 10 jaar mogen gratis mee. Zie ook 'Poppenhuizen en Mineralen in Rijswijk'.

Lees ook:Poppenhuizen- en Mineralenbeurs Rijswijk
Lees ook:Poppenhuizen en mineralen in Rijswijk
Lees ook:Creativiteitsbeurs in Maastricht
Lees ook:Pop-Beer-Hobby Festival in Hilversum
Lees ook:Strippenkaart donderdag 3 november ter ziele

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>