MasterPeace in Concert in Ziggo Dome

20111208_ziggo_dome[1]Zondag 21 september is het Internationale Dag van de Vrede. In dat kader is de Ziggo Dome in Amsterdam ‘s avonds het domein van MasterPeace in Concert. Populaire artiesten uit conflictgebieden over de hele wereld bundelen op deze dag de krachten. De Ziggo Dome huisvest het ‘centrale’ concert, vergezeld door 55 concerten en evenementen in 40 landen over de hele wereld die allen plaatsvinden op deze Dag van de Vrede.

‘Met veel lef laten deze artiesten aan hun land, maar ook aan de wereld, dat je ondanks de verschillen toch samen aan iets moois kunt werken’, zei Leonie Jansen, regisseur van het concert. Zo komen er muzikanten uit Syrië, India, Kenia en Israël. Oletta Adams is een van de grote namen die optreedt. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door het Metropole Orkest. Tickets en info: zie website.

Lees ook:Lady Gaga geeft tweede concert in Ziggo Dome
Lees ook:Vrijdag start kaartverkoop extra concert Baraba Streisand in Ziggo Dome
Lees ook:Concert 5 jaar Ziggo Dome met Marco Borsato & Friends te zien op Kanaal 13
Lees ook:Lady Gaga komt naar de Ziggo Dome
Lees ook:Ziggo Dome nummer vijf in de ranglijst van beste concertzalen ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>