Schapen vermoord in Dwingeloo

dwingeloo_93a9c03780919671c1257865005a762c_0[1]In een schaapskooi in het Drentse Dwingeloo zijn zaterdag drie schapen en zes lammeren dood aangetroffen. Volgens de politie zijn ze met geweld gedood: dat heeft forensisch onderzoek uitgewezen. De politie heeft wel een vermoeden hoe de dieren om het leven zijn gebracht, maar wil daar nog niets over kwijt, omdat het om informatie over de mogelijke daders gaat. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Eigenaar Hilbert Zinger vond de dode dieren toen hij zijn schapen zaterdagochtend wilde voederen, aldus de politie. Naast de dode dieren mist hij ook één lammetje, dat de daders mogelijk hebben meegenomen. Hij denkt – net als de dierenarts – dat zijn beesten zijn doodgestoken. De dieren stonden in een hok: volgens Zinger kunnen daar geen andere dieren bij.

Lees ook:Schietpartij kickboksgala: dode en meerdere gewonden
Lees ook:Drie doden in Laren – politie denkt aan familiedrama
Lees ook:Putten (Gelderland): duizenden nertsen losgelaten
Lees ook:Damrak dicht na overval
Lees ook:Winkeluitje Alphen eindigt in bloedbad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>