Efteling Bosrijk voor derde jaar op rij ‘Beste vakantiepark van Nederland’

IMG_20160522_121631Vakantiepark Efteling Bosrijk, op een steenworp afstand van het attractiepark, heeft dit jaar voor de derde keer op rij de prestigieuze BungalowSpecials Award gewonnen voor het ‘Beste vakantiepark van Nederland’. Sinds de start van de BungalowSpecials Awards in 2013 staat het bungalowpark aan kop. Naast de Award voor het beste vakantiepark van Nederland, sleept Efteling Bosrijk ook de Awards voor ‘Het beste vakantiepark in Brabant’ en het  ‘Meest sfeervolle park’ in de wacht (bron: persbericht).

Efteling Bosrijk wordt door gasten van BungalowSpecials vooral geloofd om de locatie dichtbij het park, de goede sfeer en de schitterende vakantiehuizen. Daarnaast draagt ook het hoge serviceniveau bij. Zo vertelt één van de bezoekers: ‘Aan alles is gedacht, het hele verblijf is tot in de puntjes verzorgd. De hele sfeer is fantastisch.’ Efteling Bosrijk heeft met een 8,8 als gemiddeld cijfer de drie BungalowSpecials Awards gewonnen.

De BungalowSpecials Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste bungalowparken van Nederland, België en Duitsland. Zo is vakantiepark Domaine le Boulac voor de tweede maal verkozen tot ‘Het beste park van België’. Parkgasten waarderen vooral de rustig gelegen huisjes en rustige omgeving. In Duitsland pakt Lindner Ferienpark Nürburgring voor de derde keer op rij de Award voor ‘Het beste park van Duitsland’. De Award voor de beste provincie is gewonnen door het Duitse Noordrijn-Westfalen.

Ook Landal komt als grote winnaar uit de bus. De keten wint maar liefst vier Awards waaronder die voor de ‘Beste keten’. Vakantiepark Landal Mont Royal heeft de Award voor het ‘Beste park van de Moezel’ gewonnen met een 8,0 als gemiddeld cijfer. Vooral het ‘schitterende uitzicht’ en ‘de mooie ligging van het park’ dragen bij aan de winst van de Award. De BungalowSpecials Awards worden dit jaar voor de derde maal uitgereikt. De Awards worden door gasten gekozen die via de website van BungalowSpecials een verblijf boeken in één van de bungalowparken. Bij thuiskomst kan de gast een review achterlaten over het park wat er geboekt is.

Lees ook:Efteling Bosrijk voor vierde maal verkozen tot ‘Beste vakantiepark van Nederland’
Lees ook:Efteling Bosrijk is beste bungalowpark van Nederland 2013
Lees ook:Efteling beste pretpark in de Benelux
Lees ook:De beste bestemmingen voor een goedkoop weekendje weg!
Lees ook:Efteling beste pretpark Nederland en België

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>