Kasteel Duivenvoorde sluit museumseizoen af met kaarslicht-rondleidingen

Locatie_Groene_HartTraditioneel sluit Kasteel Duivenvoorde, tussen Voorschoten en Leidschendam, het museumseizoen af met kaarslichtrondleidingen, dit jaar op donderdag 29 en vrijdag 30 oktober. Alle historische kamers van het kasteel zijn sfeervol verlicht met kaarsen. De rondleidingen eindigen in de eetkamer, waar het Huygens Duo, een duo voor luit en zang, een optreden verzorgt.

Het duo heeft zich gespecialiseerd in Nederlandse muziek uit de 17e eeuw en hebben liederen uit die tijd gereconstrueerd. Vanaf 19.00 uur start ieder kwartier een rondleiding. Toegang kost 15 euro (zie website). Op 12 en 13 december is het kasteel in kerstsfeer geopend. Het nieuwe museumseizoen begin volgend jaar op 16 april tijdens de landelijke Museumweek. Het park blijft de hele winter open voor het publiek.

Lees ook:Lichtjesavond Sprookjes van De Haar
Lees ook:Donderdag 17 december: EO Kerstfeest op de Dam
Lees ook:Muiderslot bij nacht
Lees ook:Kerstfair op Landgoed Keukenhof
Lees ook:Kasteel de Haar koopt kunstcollectie familie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>