Summer Fair op landgoed ‘t Laer in Ommen

Tijdens het pinksterweekend, vrijdag 6 tot en met maandag 9 juni, organiseert Evenementenhal Hardenberg opnieuw ‘Summer Fair’ op landgoed Het Laer in het Overijsselse  Ommen (2016: klik hier). De fair heeft een naam opgebouwd door de goede kwaliteit en grote variatie van het aanbod, de rustieke omgeving en de gemoedelijke sfeer. ‘Proef de geur van het groen en de sfeer van het oude’, meldt de organisatie: cadeau-ideeën, nieuwe tuininzichten en de trend van morgen.

Naast uiteenlopende exposanten is er een entertainment-programma. Op het terras van het Horecapaviljoen worden hapjes en drankjes geserveerd, de Koffieschenkerij biedt meerdere soorten koffie en het Theepaviljoen achterin de tuin serveert een echte English High Tea. De poorten staan open van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang kost 10 euro, voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en 65-plussers 6 euro. Zaterdag is de entree twee voor de prijs van één.

Lees ook:Summer Fair op landgoed Het Laer in Ommen
Lees ook:Pinksterweekend: Summer Fair op Landgoed Het Laer in Ommen
Lees ook:Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch 2010
Lees ook:Summer Fair op landgoed ’t Laer in Ommen
Lees ook:Taste of Amsterdam in Amstelpark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>