Pinksterfair Zeist 2014

slotzeist1[1]Vrijdag 6 tot en met maandag 9 juni 2013 (Pinksteren) vindt rondom Slot Zeist de 22e editie plaats van de Pinksterfair. Onder het motto ‘Trend & Traditie voor Huis & Tuin’ zijn de tuinen en het voorplein van het historische kasteel tijdens het pinksterweekend het domein van levensgenieters en sfeerproevers. De eerste editie vond plaats bij Huize Den Treek in Leusden; sinds 20 jaar zijn de Pinksterfair en Slot Zeist onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ruim 120 deelnemers bieden een diversiteit aan lifestyle artikelen, klassiek, chique en trendy design voor huis en tuin.

De fair is alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website. Bezoekers van de fair kunnen een gratis rondleiding krijgen door het kasteel. Slot Zeist is een lustoord dat stamt uit de 17e eeuw. Door de jaren heen veranderde het slot regelmatig van eigenaar, tot het in handen kwam van de gemeente Zeist. Na de restauratie in de jaren ’60 en de recente renovatie is de rijke historie van het slot in al haar pracht te bewonderen. Vlak achter het Slot organiseert de Zeister honk- en softbalvereniging Phoenix voor de 31e keer het Zeister Slot Tournament, een internationaal softbaltoernooi voor heren.

Lees ook:Pinksterfair Slot Zeist
Lees ook:Pinksterfair Slot Zeist 2012
Lees ook:Pinksterfair Slot Zeist 2010
Lees ook:Pinksterfair slot Zeist: chique én trendy
Lees ook:Festival Dag der Kunst – Slot Zeist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>