Ouwehands Winterland in dierenpark Rhenen

Van zaterdag 21 december 2013 tot en met zondag 5 januari 2014 is Ouwehands Dierenpark gehuld in kerstsferen, tijdens Ouwehands Winterland. De kerstvakantie in het Rhenense dierenpark betekent een dierentuin met winterpret, knusse kampvuren, gezellige kraampjes, heerlijke lekkernijen en hoge kerstbomen vol gekleurde lichtjes (bron: persbericht).

Doe mee aan de winterspeurtocht, maak een winterse wandeling en neem deel aan één van de andere leuke activiteiten. De avonturiers zijn er natuurlijk ook en begeleiden je langs de winterse dieren. Als de verzorgers de ijsberen en rendieren voeren, heb je de kans om oog in oog met deze dieren te staan. En is het buiten guur, dan kan er naar hartenlust worden gespeeld in Gorilla Adventure en RavotAapia. Verder is er een Kerstshow met Bamboo Bill. Avonturier Bamboo Bill beleeft weer een groot avontuur in de nieuwe kerstshow ‘Een koud kunstje’. Het wordt een gezellige, winterse kerstshow vol met bekende meezingliedjes!

Lees ook:Ouwehands Winterland in Ouwehands Dierenpark Rhenen
Lees ook:Kom naar het Park van Sint in Ouwehands Dierenpark!
Lees ook:Telekids Fandag in Ouwehands Dierenpark Rhenen
Lees ook:Ouwehands Dierenpark Rhenen ziet bezoekersaantallen in 2014 groeien naar recordaantal
Lees ook:IJsbeertweeling voor het eerst naar buiten in Ouwehands Dierenpark Rhenen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>