Kerst op Keukenhof in Lisse

Donderdag 6 tot en met zondag 9 december 2012 is Kasteel Keukenhof in Lisse gehuld in wintersferen tijdens de Kerstfair ‘Kerst op Keukenhof’: een van de grootste kerstmarkten van Nederland (2014: klik hier). Naast de markt kan het publiek het kasteel bekijken, genieten van de vele kerstkoren en verspreid over het terrein genieten van warme en koude lekkernijen.

Keukenhof staat synoniem voor bloemen: de overdekte Wintertuin biedt met bijzondere bloeiende bloemen alvast een voorproefje van de lente die nog ver weg ligt. De jonge bezoekers kunnen hun terecht op de ijsbaan, de kinderboerderij, de zweefmolen, een heus kerstcircus, of de handen uit de mouwen steken bij doe-activiteiten. Daarnaast ontbreken de Kerstman en de IJskoningin niet. De fair is donderdag te bezoeken van 11.00 tot 19.00 uur, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 22.00 uur en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Zondag 9 december start een nieuwe busmaatschappij in de Duin- en Bollenstreek, Arriva. Ter introductie kan iedereen op deze dag gratis met de bus.

Lees ook:Herfstmarkt Kasteel Keukenhof
Lees ook:Kerst op Keukenhof 2011
Lees ook:Kerst op Kasteel Keukenhof
Lees ook:Kerstfair op Landgoed Keukenhof
Lees ook:Kerst op Landgoed Keukenhof 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>