Elf Fantasy Fair 2011 kasteel De Haar

Zaterdag 16 en zondag 17 april 2011 vindt op het domein van  kasteel De Haar bij Haarzuilens (Utrecht) voor de elfde keer de Elf Fantasy Fair plaats: het grootste Fantasy festival van Europa (2013: klik hier). Thema dit jaar is ‘Deus ex Machina’. Van de 25.000 bezoekers komt zeker tweederde verkleed als ridder, elf, heks of andere duistere figuren. De almaar stijgende bezoekersaantallen, de kostuums, de acts, de muziek en de shows garanderen een overrompelend spektakel temidden van de opbloeiende natuur van de kasteeltuin, met middeleeuwse muziek, dans, lezingen, theatervoorstellingen en optochten.

Opvallend dit jaar is de parade met de Fantasy Cars met post-apocalyptische voertuigen: ook de auto moet eraan geloven met een complete fantasy make-over. Ook dit jaar zijn er verschillende workshops en lezingen, zoals de ‘Roly show’ van Professor Dr. Roland Rotherman en de allereerste zelfverdedigingcursus tegen Horrorwezens ter wereld van meester Qu’Mar Ti-jin. Er zijn ook veel kunstenaars op het gebied van bodypaint, tattoo, schilderkunst en beeldhouwen. Prominente gast is Brian Muir, de Amerikaanse art designer die veel Harry Potter decors ontwierp.  De fair is zaterdag te bezoeken van 10.00 tot 22.00 uur en zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Lees ook:Elf Fantasy Fair 2010 in kasteel De Haar
Lees ook:ELF Fantasy Fair 2012 kasteel De Haar
Lees ook:Elfia Haarzuilens: nieuwe naam van Elf Fantasy Fair in kasteel de Haar
Lees ook:Elf Fantasy Fair in Arcen
Lees ook:Elf Fantasy Fair in kasteel De Haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>