RTL viert de zomer in Zwolle

Zaterdag 21 juni is park de Wezelanden in Zwolle opnieuw het decor van het jaarlijkse RTL Viert de Zomer Concert. Opnieuw luidt de RTL de zomer in met muziek, samen met een aantal van de beste artiesten van eigen bodem. Nieuw dit jaar is dat bezoekers zich kunnen onderdompelen in de wereld van RTL, met een groot aantal RTL-coryfeeën en Meets & Greets met soapsterren van GTST.

Guus Meeuwis, Miss Montreal, Nick & Simon, Alain Clark, Ali B en Roy Donders trappen de zomer af in het Zwolse park. Naast het hoofdpodium zijn er verschillende area’s en onder meer een filmtheater, silent disco en een reuzenrad. Herman den Blijker waakt over de barbecue in de Zomertuin en Roy Donders toont zijn allernieuwste collectie op de catwalk. In de RTL Late Night Cocktail Bar  treden Voice of Holland sterren Ben Saunders en Julia van der Toorn op. De poorten gaan open om 13.30 uur en sluiten rond 23.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:RTL Viert de Zomer Concert in Zwolle
Lees ook:Loveland Festival Amsterdam Sloterpark
Lees ook:RTL Viert de Zomer Concert in Zwolle
Lees ook:Arnhem: Sonsbeek 2008 ‘Grandeur’
Lees ook:Jazzmuziek-festival Jazzy Tiel 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>