Ronnie Ruysdael helpt Giel tijdens Wereldrecordpoging Radiomaken

Ronnie_Ruysdael_Giel_3fm‘Dit was dan toch wel weer één van de meest indrukwekkende gebeurtenissen uit mijn carrière: ongelofelijk dat iemand dit kan!’, zei Nijmeegs podiumbeest Ronnie Ruysdael kort na zijn nachtelijke avontuur bij 3FM DJ Giel Beelen. Giel probeert het wereldrecord radiomaken te verbreken, dat nu op 190 uur staat. In het 167ste uur kwam Ronnie langs voor de ‘Power Hip’, een versie van zijn ‘Zwemmen zonder Slip‘ (bron: persbericht).

Samen met de band Kensington, de leden van de redactie en Giel zelf zongen en dansten ze mee tijdens het nummer. ‘Dit was ook heel nuttig voor Giel omdat hij moet zorgen dat hij in beweging blijft. Na zoveel uren op zijn DJ stoel bestaat de kans dat hij spataderen ontwikkelt en dat is zeker niet ongevaarlijk.’ Ronnie wipt wel vaker de 3FM studio binnen om iets te zingen en een praatje te maken: ‘Dit is altijd leuk en gek genoeg draait het ook altijd op iets bijzonders uit.’ De band Kensington was de hele nacht aanwezig in de studio en daarom dirigeerde Giel ‘het hele zootje’ richting de Speelplaats om samen een liedje voor te bereiden. Het werd ‘Eet veel bananen‘ in een Kensington schilletje, dat vanaf maandagmiddag op YouTube te zien zal zijn. Ruysdael: ‘Giel is een bijzondere man, daar kom ik graag mijn nest voor uit’.

Lees ook:Ronnie Ruysdael 25 jarig jubileum: Het jaar van de Koning van de Polonaise
Lees ook:Kensington wint Popprijs 2017
Lees ook:Ronnie Ruysdael scoort tiende Top-100 notering als solo-artiest
Lees ook:Dauwpop 2010 in Hellendoorn
Lees ook:K3 nog eenmaal op Studio 100 Zomerfestival Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>