Hilversum in de ban van de Top 2000

Nederlands Instituut Beeld en Geluid, Hilversum, Neutelings RiedVanaf eerste kerstdag 12.00 uur tot 31 december middernacht is het weer tijd voor de jaarlijkse Top 2000, het grootste radio-evenement van het jaar. De 2000 beste popsongs worden vanuit Beeld en Geluid non-stop in 156 uur gedraaid op radio 2. Boven de archieven van Beeld en Geluid is voor deze gelegenheid het Top 2000 café gebouwd. Speciaal voor bezoekers is er een busverbinding met het centrum: de (s)top2000 bus van Connexxion rijdt voor één euro tussen station Hilversum en Beeld en Geluid heen en weer, met tussenstops bij de Vorstin de bij de Groest/markt.

Het evenement trekt naar verwachting duizenden bezoekers naar de mediastad Hilversum. In het centrum is van alles te doen dat te maken heeft met de Top2000, zoals speciale Top 2000 menu’s, een Queen- en Beatlescafé,  popquizen en een Top2000 markt. De Top 2000 is live in de Hilversumse winkelstraten te horen en na de laatste klanken van nummer 1 spettert vuurwerk de hemel in.  Podium De Vorstin is vanaf tweede kerstdag iedere dag geopend vanaf 09.30 uur. tijdens (s)top2000 in het Podium-café. Er zijn iedere dag (s)top 2000 quizeen, live optredens, lekker hapjes en drankjes en de live uitzending van de Top2000 op een groot scherm. De toegang is gratis.

Zie ook: Arnhem TOP 2000.

Lees ook:Leven met Oranje in Beeld en Geluid Hilversum
Lees ook:Open Studiodagen Mediapark 2012
Lees ook:André van Duin bij Beeld en Geluid Hilversum
Lees ook:InScène – de wereld van tv-series bij Beeld en Geluid
Lees ook:Hilversum Open Studio Dagen 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>