Nitro Circus Live in de Ziggo Dome

20111208_ziggo_dome[1]Dinsdag 3 december komt het stuntspektakel Nitro Circus Live naar de Ziggo Dome in Amsterdam: ene twee uur durend spektakel onder leiding van 17-voudig X-Games kampioen Travis Pastrana. Het is een spectaculair in scène gezet stuntspektakel en voor het eerst in Amsterdam te zien. Pastrana is een Amerikaanse crossmotor(stunt)coureur en is sinds 2009 betrokken bij de MTV serie Nitro Circus, de spin-off van Jackass, met extreme stunts.

Andere bekenden die meedoen zijn onder andere Andy Bell, Jolene van Vugt, Greg Powell, Jim DeChamps en Erik Roner. Maar liefst veertig van de grootste atleten ter wereld in freestyle motorcross, skaten en BMX voeren hun grootste en gekste trucs uit in de Ziggo Dome, met spectaculaire stunts op bijzondere voertuigen die worden gelanceerd van de 15 meter hoge Nitro Gigant-A-Ramp. De deuren gaan open om 17.15 uur voor Nitro Circus Club tickethouders. Tot 18.00 uur vindt de laatste trainingssessie plaats. Om 18.30 uur gaan de deuren open voor het overige publiek en om 19.30 uur begint de show. Tickets: zie website.

Lees ook:Nitro Circus Live zaterdag 20 februari met adembenemende nieuwe show in GelreDome
Lees ook:Nitro Circus: The Movie 3D en live stunt bij Pathé
Lees ook:Vrijdag en zaterdag Top Gear Live in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Concert 5 jaar Ziggo Dome met Marco Borsato & Friends te zien op Kanaal 13
Lees ook:Ziggo Dome nummer vijf in de ranglijst van beste concertzalen ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>