MTV EMA Awards Amsterdam

Tot en met zondag 10 november is Amsterdam het centrum van de muziekwereld en komen er wereldsterren naar de hoofdstad (2016: klik hier). Dan vindt in de Ziggo Dome de 20e editie van de MTV Music Awards (EMA) plaats. MTV verwacht dat deze editie records gaat breken. Vorig jaar keken bijna 40 miljoen mensen naar de 19e editie in Frankfurt en kwamen er meer dan 183,5 miljoen stemmen binnen. MTV heeft een indrukwekkende line-up voor elkaar, met onder andere The Killers, Icona Pop, Bruno Mars, Kings Of Leon, Robin Thicke  en Katy Perry.

Update: popsterren spotten: klik hier.

De Nederlandse dj Afrojack is als enige Nederlandse artiest genomineerd voor een award. Hij treedt zondagavond op met Snoop Dogg in de Melkweg, waarvandaan een live-verbinding wordt gelegd met de Ziggo Dome. Onder de celebs die een felbegeerde award komen overhandigen, zit onze hoogsteigen Carice van Houten. De show wordt zondag vanaf 21.00 uur live uitgezonden op MTV. Wie geen kaartje wist te bemachtigen, kan een glimp van de sterren opvangen bij één van de vijfsterrenhotels in de hoofdstad.  Naast de Ziggo Dome zijn er tot en met zondag tientallen optredens in onder meer Paradiso, de Melkweg en verschillende clubs, met artiesten als Alain Clark, Tim Knol, The Opposites en The Killers. Snoop Dogg organiseert na afloop een EMA-afterparty met celebraties in de Escape Venue, om zijn 20-jarig jubileum te vieren.

Lees ook:MTV European Music Awards in Amsterdam
Lees ook:MTV EMA: popsterren spotten in Amsterdam
Lees ook:Robbie Williams in de Ziggo Dome
Lees ook:Miley Cyrus in de Ziggo Dome
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>