MUST pakt uit in de Laurenskerk Rotterdam op vrijdag 25 november

IMG_20160609_150116MUST is het enige feest dat neer mag strijken in de Laurenskerk in Rotterdam. MUST is hét stijlvolste feest van Rotterdam. En waar kun je dat beter vieren dan in één van de mooiste pareltjes van de Maasstad dat nog stamt uit de Middeleeuwen. Op vrijdag 25 november strijkt de 45e editie neer in de Laurenskerk in hartje centrum. Zoals altijd kunnen de naar verwachting ruim 2.000 bezoekers een weldaad aan luxe verwachten. De aankleding, bekende dj’s, het entertainment en een champagnebar. Het dansfestijn is niet alleen een must go to, maar ook een lust voor het oog. De line-up wordt nog even spannend gehouden, maar wordt binnenkort bekend gemaakt via de website www.must.cc.

De organisatie van MUST heeft het zichzelf ten doel gesteld om keer op keer feesten te organiseren op unieke locaties in de Benelux. Zo werden eerder al het Kurhaus in Scheveningen, de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, het concertgebouw in Amsterdam en de Stadsfeestzaal in Antwerpen omgetoverd tot een feestwalhalla waar ruim 2.000 bezoekers naar hartenlust kunnen dansen en sjansen. Op 25 november strijkt MUST neer in de stad waar het in 2003 allemaal begon: Rotterdam. Dit maal wordt er flink uitgepakt in de Laurenskerk, zodat het een editie wordt om nooit meer te vergeten.
-

 

Wie is er belangrijker dan jijzelf? Precies.. De dresscode luidt dit keer dan ook: Kom als de mooiste versie van jezelf. Bij MUST gun je jezelf een heerlijk avondje uit. De bezoeker kan even ontsnappen aan de waan van alle dag en zich lekker een avondje laten onderdompelen in een luxueus feest onder één van de mooiste daken van Rotterdam. De Laurenskerk is namelijk het enige monument uit de Middeleeuwen in Rotterdam en wordt voor MUST helemaal over de top omgetoverd tot een eigentijdse feestlocatie waar je ogen en oren te kort komt.

Overige informatie over MUST

Datum      : 25-11-2016
Tijd           : 20:30 – 02.00 uur
Locatie     : Laurenskerk, Grotekerkplein 27 in Rotterdam
Tickets     :  Early birds € 39,50 – UITVERKOCHT
Regular € 45,00 verkrijgbaar via de ticketshops op www.must.cc/feesten, via de ticketshop op www.facebook.com/MUSTfeesten en via de ticketshop op de(gratis) app van MUST

Lees ook:Herdenking bombardement Rotterdam 75 jaar geleden
Lees ook:Fred van Leer regeert over de rode loper tijdens MUST Red Carpet in de Laurenskerk Rotterdam
Lees ook:MUST blijft in de Rotterdamse Laurenskerk
Lees ook:Secret Society Friday keert terug op geheime locatie in Rotterdam
Lees ook:Trouwen op de Dag van de Romantische Muziek in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>