Winterterras Westelijk Handelsterrein Rotterdam

rotterdam4Kom binnen en vier de winter buiten! De wintermaanden hoeven u niet in de koude kleren te zitten, met het WHT Winterterras. Tot en met 30 maart is het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam omgetoverd zijn tot een sfeervolle locatie, die een warme beleving bieden in de koudste maanden. Smaakvol vertoeven op een knus terras, cultureel geïnspireerd worden op een historisch stukje Rotterdam en een scala aan winterse activiteiten. Dat alles op de unieke locatie van het Westelijk Handelsterrein, een prachtig gerenoveerd distributiecentrum uit de 19e eeuw in het historische Scheepvaartkwartier gevestigd is (bron: persbericht).

Update januari 2015: klik hier

Elke maand krijgt een eigen beleving, aangepast aan het moment. Van culinaire wildproeverijen, tot uitstalling van de nieuwste kunstcollectie. Van een jazzmiddag met warme chocomelk met een tic, tot een fashion outlet in één van de fraaie loodsen van het complex. Op de bovenstraat zijn de sfeervol aangeklede terrassen geopend gedurende de gehele winterperiode geopend. Dankzij terrasverwarming en een schitterende glazen overkapping een uniek concept! Haal een warm hart op aan keukens uit alle windstreken, zak onderuit en geniet van de buitengezelligheid in een knusse setting. Naast heerlijke horeca, zijn er verschillende activiteiten voor zowel de cultuurliefhebber als de recreatieve bezoeker. De exclusieve speciaalzaken stallen hun laatste collectie uit en op de benedenstraat is er het ‘Historisch Hoekje’. Ook is er een photobooth, zodat men naast lezen tevens geschiedenis kan schrijven. Kom en schuif aan bij het Winterterras, ‘the hottest place in town in a Rotterdam winter!

 

 

 

Lees ook:Westelijk Handelsterrein Rotterdam – Winterterras
Lees ook:Culinair evenement ‘Proef het Westelijk Handelsterrein’
Lees ook:Food en Fashion in Rotterdam
Lees ook:Warm Winter Weekend in Arnhem
Lees ook:Winter Arnhem, opvolger van Warme Winter Weken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>