SIERAAD Art Fair 2014 in Westergasfabriek Amsterdam

IMG_20161023_154155De Westergasfabriek in Amsterdam is donderdag 6 tot en met zondag 9 november het domein van de 13e editie van SIERAAD Art Fair (SAF), voluit Sieraad International Jewellery Art Fair (2015: klik hier). Het is het enige platform in Nederland waar hedendaagse sieraadvormgevers uit binnen- en buitenland hun werk direct en persoonlijk kunnen verkopen.

Wat ooit begon als bescheiden beurs in Enschede, groeide uit tot een internationaal platform. De SAF richt zich op het unieke en ambachtelijk gemaakte sieraad, gemaakt van uiteenlopende materialen als rubber, textiel, foto’s, plastic, hout en keramiek, maar ook van zilver en goud. Daarnaast is er klassieke edelsmeedkunst te zien. Ook deze keer wordt de SAF weer opgeluisterd door special events en bijzondere presentaties. De beurs is iedere dag te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur (donderdag van 14.00 tot 21.00 uur).

Lees ook:SIERAAD Art Fair Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:SIERAAD Art Fair in Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:SIERAAD Art Fair Amsterdam
Lees ook:SIERAAD Art Fair 2011 in Amsterdam
Lees ook:Nationale Zilverdag 2011 Schoonhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>