VENUEZ Hospitality & Style Award gala in Hotel Okura Amsterdam

Op maandag 25 maart 2013 worden VENUEZ Hospitality & Style Awards 2012 uitgereikt in Hotel Okura Amsterdam (2014: klik hier). De nominatielijst is opgesteld aan de hand van in 2012 gepubliceerde horecazaken het gelijknamige twee-maandelijkse magazine. De Awards uitreiking vond voor het eerst in 2005 plaats en groeide uit tot een prestigieus evenement dat horecaondernemers niet willen missen. De jury bestaat uit professionals uit de branche, ieder met een eigen expertise. Onder de genomineerden worden tien awards toegekend, waarvan acht aan een toonaangevende horecazaak, één aan de allerbeste bartender en één aan dé horecaondernemer van 2012 (bron: persbericht).

 

Nieuw dit jaar is de categorie Best Restaurant Concept. De Best Bartender of the Year award gaat naar de winnaar van de bartending competitie die op maandag 4 februari 2013 in de Bols Bartending Academy in Amsterdam plaatsvindt. De Hospitality & Style Award 2012 voor dé horecaondernemer van het jaar gaat naar de professional die het afgelopen jaar zijn stempel op de branche heeft gedrukt. Voor de uitreiking van de prijzen wordt altijd een passende stijlvolle locatie gekozen. Vorig jaar werd de rode loper uitgerold voor Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dit jaar is er gekozen voor Hotel Okura in Amsterdam voor de event van het jaar voor de horeca en hospitality industrie. Met als thema ‘let’s go big tonight’ worden de awards uitgereikt door presentatrice Renate Schutte, bekend van SBS6, tijdens een viergangendiner, afgewisseld met entertainment.

Zie ook: ENTREE Hospitality & Style Awards 2014

Lees ook:VENUEZ Hospitality and Style Awards Gala Amsterdam
Lees ook:Awardsgala voor Nederlandse horeca
Lees ook:Winnaars Entree Hospitality & Style Awards 2016
Lees ook:Genomineerden Hospitality & Style Awards 2016 bekendgemaakt
Lees ook:ENTREE Hospitality & Style Awards 2014: de Oscaruitreiking voor de Nederlandse horecabranche

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>