Miljonair Fair gaat verder als Masters of LXRY

Donderdag 6 tot en met maandag 10 december 2012 vindt in de RAI in Amsterdam de Miljonair Fair plaats. Na de tiende editie van vorig jaar is de wereldvermaarde super-de-luxe beurs omgedoopt in Masters of LXRY (2013: klik hier). De beurs gaat zich nóg meer richten op luxe en weelde.

De beurs ontwikkelde zich tot het meest toonaangevende ‘Luxury Event’ ter wereld. Limited editions, collector’s items, one-offs: op de Fair worden ‘de meest bijzondere, authentieke en begerenswaardige’ producten en diensten aangeboden. Naast exposanten uit binnen –en buitenland zijn er modeshows, workshops, optredens, proeverijen en restaurants, op 20.000 vierkante meter in hallen 1 en 6. Donderdag is de VIP Night voor genodigden, vrijdag en zaterdag is de beurs voor iedereen (dresscode ‘tenue de ville’) te bezoeken van 12.00 tot 22.00 uur en zondag van 11.00 tot 21.00 uur. Maandag is van 12.00 tot 21.00 uur Business Monday.

Lees ook:Miljonair Fair 2011 in de RAI
Lees ook:Miljonair Fair 2010 in de RAI
Lees ook:Miljonair Fair 2009 in de RAI
Lees ook:Margriet Winter Fair 2011 in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Winter-Fair Ahoy

1 Reacties // Reageer

One thought on “Miljonair Fair gaat verder als Masters of LXRY

  1. Foto's Masters Of LXRY 2012

    Voor de mensen die willen weten wat er te zien is, klik op bovenstaande link voor een sfeerimpresie van de openings avond.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>