Visma in Ahoy Rotterdam

Vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart staat de 45e editie van de Visma in Ahoy Rotterdam (2015: klik hier): ‘al jarenlang de grootste en meest complete hengelsportbeurs’, belooft de aankondiging. Sinds 45 jaar is de Visma dé ontmoetingsplaats voor alle visfanaten uit het hele land om nieuwe producten aan te schaffen, bij te blijven met nieuwe ontwikkelingen bij sportvissen en om met profs in contact te komen. Naast de stands zijn er tal van activiteiten, zoals het Pure Fishing Theater, de demonstratiebak, de visvijver, de Ierse Pub, het jeugdplein, workshops en demonstraties.

Nieuw dit jaar zijn het vakantiepaviljoen, de Oxygenbar en het kinderuurtje onder toezicht in het theater, zodat ouders even ongestoord rond kunnen snuffelen. De beurs is geopend vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Traditioneel wordt op de Visma de hengelsporthoofdstad van het jaar gekozen: dit jaar is dat Den Helder.

Lees ook:Visma 2012 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:VISMA 2015 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Visma 2009 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Visma 2011 in Ahoy
Lees ook:Visma: hengelsportbeurs in de Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>