Dogwalk 2011 en Bastaard-van-het-jaar verkiezing

Zondag 2 oktober 2011 ondernemen Dutchypuppy, Bridget Maasland en Jim Bakkum een strandwandeling met meer dan 1000 honden: de derde editie van de Dogwalk, van 12.00 tot 15.30 uur. Start en finish zijn bij Strrandclub Wij, Strandweg 1 in Scheveningen. Honden mogen vanaf die dag weer rondrennen op het strand. Dutchypuppy viert dat door met honderden hondenbezitters een vier kilometer lange wandeling op het strand te maken. Veel bekende Nederlanders die de Foundation een warm hart toedragen, wandelen mee, waaronder Maasland, ambassadrice en oprichtster van Dutchypuppy (bron: persbericht).

 

Na de Dogwalk wordt de finale van de Bastaardhond-van-het-jaar verkiezing gehouden: de ludieke hondenwedstrijd waarin geen rashond te bekennen is. Bridget Maasland en Jim Bakkum maken de winnende hond bekend. In de afgelopen jaren is het evenement snel in populariteit gegroeid. Waren er bij de eerste editie nog maar 300 honden aanwezig, afgelopen jaar was het al een heel spektakel met circa 1000 honden en hun baasjes. Dit jaar hoopt Dutchypuppy op minimaal weer dezelfde opkomst. De opbrengst van deze Dogwalk komt ten goede aan een project in Bosnië, waar de Stichting Dierenopvang Bosnië goed werk verricht. Er is ruime parkeergelegenheid bij het naastgelegen Beach Stadion.

Lees ook:Dogwalk 2010 en verkiezing Bastaard van het Jaar
Lees ook:Dutchypuppy’s Dogwalk in Scheveningen op dierendag
Lees ook:Dutchypuppy kalender met bekende Nederlandse mannen
Lees ook:Activiteiten op Dierendag 2010
Lees ook:Activiteiten op Dierendag 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>