Mundikat Paasshow 2011 in Arnhem

Op zondag 24 en maandag 25 april 2011 organiseert Mundikat voor de 17e keer haar traditionele Paasshow in de Rijnhal te Arnhem: een kattententoonstelling in paassfeer (klik hier voor een impressie van vorig jaar). Paaszondag staat in het teken van zwart/wit, waar alle zwarte, witte en zwartwitte katten aan kunnen deelnemen, in totaal 521. In een stijlvol aangeklede carré vindt naast de reguliere keuringen een ringkeuring plaats. Uit de mooiste katten wordt de Best of Best gekozen. Niet alleen de keurmeester bepaalt: het publiek kan ook stemmen. Stembiljetten zijn verkrijgbaar aan de kassa.

 

Op paasmaandag zijn er 365 katten te bewonderen. Dan organiseert werkgroepen Wong Mau van Mundikat en Club 27 van Felikat een Burmees/Burmilla Special, met exposanten uit binnen –en buitenland. Ook op deze dag kunnen de bezoekers hun eigen publiekslieveling kiezen. De werkgroep Chartreux viert haar vijfjarig bestaan met een special: een groet groep Chartreuxs uit verschillende landen. Kinderen kunnen met hun lievelingspeeltje naar de knuffelkeuring. Naast keuringen bieden standhouders uit binnen –en buitenland de meest uiteenlopende benodigdheden en hebbedingetjes op kattengebied. Op het Kunstplein zijn stands met onder meer schilderijen, beelden en sieraden. De deuren zijn open van 9.30 tot 18.00 uur open. Tickets kosten € 7,50; kinderen tot 12 jaar € 2,50 (inclusief verrassing).

Lees ook:Kattenshow met Pasen in Arnhem
Lees ook:Kattententoonstelling Mundikat in Arnhem
Lees ook:Kattententoonstelling Mundikat in Arnhem
Lees ook:Dierenpret in Houten: katten, fretten, ‘Exoknaag’ en ‘Terraria’
Lees ook:Prinses Margriet viert 75e verjaardag met Introdans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>