Zondag 4 september: Grachtenfestival aan de Maas in Thorn

IMG_20160518_134207Thorn, het beroemde witte stadje in Limburg aan de grens met België, beleeft zondag 4 september de 15e editie van het Grachtenfestival aan de Maas. Het historische decor en de privé-tuinen dragen bij aan de bijzondere sfeer van ‘het kleine zusje van het gelijknamige festival in Amsterdam’, inmiddels landelijk bekend bij muziekliefhebbers.

Zie ook: Eropuit in september

Deze jubileumeditie biest een speciaal programma met topsolisten, bekende ensembles en een festivalarrangement inclusief lunch, met een eerste concert om 10.30 uur.Het eerste concert bij het gewone dagarrangement begint om 12.30 uur. In beide gevallen volgt het Galaconcert om 14.00 uur in de Abdijkerk en wordt de dag traditioneel afgesloten met het Slotconcert door Harmonie St. Michael van Thorn, vanaf 15.30 uur op De Abdijhof. Tickets: zie website.

Lees ook:Grachtenfestival Amsterdam 2011
Lees ook:George Michael geeft tweede concert in Ahoy
Lees ook:Jordaanfestival On Tour in Zaandam
Lees ook:Concert Michael Bublé in Gelredome gaat niet door
Lees ook:Lady Gaga geeft tweede concert in Ziggo Dome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>