Houtfestival Haarlem op Vaderdag 19 juni

IMG_20160508_202209Zondag 19 juni (Vaderdag) vindt in de Haarlemmerhout in Haarlem de 31e editie van het het Houtfestival plaats, een  gratis openluchtfestival. ‘Wat de artiesten op het festival met elkaar gemeen hebben is niet alleen dat ze van over de hele wereld komen en een exotische cultuur vertegenwoordigen, maar ook dat ze hier een podium krijgen op een manier die in hun eigen land of regio problematisch of zelfs onmogelijk is’, meldt de aankondiging.

Zaterdag is Houtnacht, specifiek gericht op jongeren, met van 16.00 tot 24.00 uur twee podia: acts uit binnen- en buitenlanf op ‘Grenzeloos’, opkomend talent uit de regio op ‘Flynty’s Podium’ en crossovers  in de intieme Caravantgarde.  Zondag zijn van 12.00 tot 23.30 uur live acts en podiumkunsten uit alle uithoeken van de wereld in de familietent en de Mixed media Lounge en op het Houtpodium en podium Grenzeloos. Daarnaast is er een markt, culinair genoegen in meerdere wereldkeukens bereid en kindervertier. Programma: zie website.

Lees ook:Houtfestival Haarlem
Lees ook:Havenfestival IJmuiden 2011
Lees ook:Westergasfabriek: De Wereld Draait Buiten
Lees ook:Your Music Festival Rotterdam
Lees ook:Bospop Weert – zaterdag 9 en zondag 10 juli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>