Jeroen Bosch tentoonstelling in meivakantie nog langer open

IMG_20160524_150607De Jeroen Bosch tentoonstelling in het Noordbrabants Museum in Den Bosch trekt zoveel bezoekers, dat de openingstijden voor de tweede keer worden verruimd. In de meivakantie van 22 april tot en met 6 mei staan de deuren open van 8 uur ‘s morgens tot 01 uur ‘s nachts. In het slotweekend, zaterdag 7 en zondag 8 mei, is het museum de hele nacht open: 39 aaneengesloten uren.

Dat liet het museum vrijdag weten. Door de verruiming zijn er ook weer nieuwe tickets te koop, maar het museum raadt bezoekers aan de tickets vooraf online te kopen. Eind maart waren alle 380.000 kaarten verkocht. Het is de allerlaatste keer dat de openingstijden langer worden, want de tentoonstelling verhuist na 8 mei naar het Prado in Madrid. De tentoonstelling markeert de 500ste sterfdag van de beroemde Bosschenaar (circa 1450-1516) en ging op 13 februari open.

Lees ook:Den Bosch: tentoonstelling jeroen Bosch ook ‘s avonds open wegens grote drukte
Lees ook:Groninger Museum verruimt openingstijden David Bowie-tentoonstelling
Lees ook:Tentoonstelling Jeroen Bosch krijgt ‘Kunst-Oscar’
Lees ook:Stormloop voor Alma Tadema in Fries Museum Leeuwarden
Lees ook:The Script geeft 21 maart extra concert in Ziggo Dome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>