TodaysArt Festival 2015 rond Pier Scheveningen

IMG_20161012_150841Het TodaysArt Festival vindt dit jaar plaats op de onlangs heropende Pier van Scheveningen. Donderdag 24 tot en met zondag 27 september vindt de elfde editie plaats van het jaarlijkse ‘internationale en multidisciplinaire evenement voor hedendaagse creativiteit’. Het weekend ‘staat in het teken van avontuurlijke en innovatieve creativiteit, met een programma dat presentaties biedt van relevante muziek, kunst en technologie’.

Precies 50 jaar geleden was de Pier de locatie voor ZERO op Zee, een grootschalige kunstmanifestatie van de kunstbeweging ZERO (of de Nul-beweging). Op vrijdag opent TodaysArt met een op ZERO geïnspireerd festival. Artiesten uit de hele wereld presenteren hun unieke en speciaal ontwikkelde producties en optredens. Tickets: zie website. Zaterdag 26 en zondag 27 september is het Scheveningse strand overdag het domein van het 37e Vlieger feest Scheveningen.

Lees ook:Reizende Sterren Festival met Food, Art & Music op De Pier van Scheveningen: 29 – 31 januari
Lees ook:Salsa & Zouk Beach Festival 2012 in Scheveningen
Lees ook:Salsa Beach Festival Scheveningen
Lees ook:Koningsavond 26 april: Oranje Bal op De Pier van Scheveningen
Lees ook:Wijnfestival ‘Grape-A-Licious’ op De Pier in Scheveningen – 25 en 26 februari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>