24hours Theaterschool Amsterdam – ‘The World is a Stage’

I-amsterdam1Vrijdag 20 februari nemen de studenten 24 uur lang de Theaterschool in Amsterdam over: van vrijdag 09.00 uur tot zaterdag 09.00 uur. Een etmaal lang – 24H Theaterschool – hebben de studenten van de 14 theateropleidingen het voor het zeggen in het pand aan de Jodenbreestraat. Het acht verdiepingen tellende gebouw wordt één groot podium, waar de wereld welkom is.

Iedereen is welkom om deze happening mee te beleven. De Theaterschool wil hiermee uitwisseling tussen studenten onderling stimuleren, maar ook tussen studenten en de buurt, het werkveld en andere geïnteresseerden. Er zijn doorlopend performances, experimenten, een radio-uitzending, lessen en workshops voor iedereen, een dag- en nachtcafé, dansfeesten en lezingen. Het overkoepelende thema is ontleend aan ‘The World is a Stage’ van Shakespeare.

Lees ook:NOS viert feest: drie programma’s beleven jubileum – zaterdag 10 januari Festival van het Nieuws
Lees ook:Kyteman opent 28e editie van Robeco Summer Nights in Concertgebouw Amsterdam
Lees ook:Open dag nieuw omroephuis VondelCS in Amsterdam
Lees ook:Noorderpoort viert 20-jarig jubileum op Grote Markt Groningen
Lees ook:Studenten in actie tegen bezuinigingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>