Coolsingel Rotterdam: eerbetoon aan een avenue

rotterdam4De Rotterdamse Coolsingel is van vrijdag 16 januari tot en met 8 februari (deels tijdens het filmfestival IFFR) voor het tweede jaar het domein van de nachtelijke buitententoonstelling Eerbetoon aan een Avenue. Van zonsondergang tot zonsopgang worden op muren en in etalages korte films van kunstenaars uit binnen- en buitenland getoond.

De Coolsingel wacht op een grootscheepse renovatie. Tot die tijd wil Sculpture International Rotterdam (SIR) de centrumboulevard een opkikker geven met kunstprojecten. Acht films ‘verbeelden de verborgen krachten van de Coolsingel en zoomen in op huidige en denkbeeldige publieke ruimtes’, aldus SIR. Het publiek kan elke dag op eigen gelegenheid komen kijken. Onderweg komen ze naast de videowerken de permanente beelden uit de SIR-collectie tegen.

Lees ook:Rotterdam viert feest: maandag huldiging Feyenoord op Coolsingel
Lees ook:International Film Festival Rotterdam – IFFR 2017
Lees ook:ABN AMRO Marathon Rotterdam 2014
Lees ook:Europese Dag van de Korte Film in 15 Nederlandse filmtheaters
Lees ook:ART Rotterdam Week 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>